𝐂𝐮𝐦 𝐬𝐚 𝐧𝐮 𝐢𝐭𝐢 𝐩𝐢𝐞𝐫𝐳𝐢 𝐚𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝟏𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐞𝐮𝐫𝐨? 𝐒𝐢𝐦𝐩𝐥𝐮! 𝐈𝐧𝐭𝐫𝐢 𝐢𝐧 𝐥𝐞𝐠𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐬𝐢 𝐞𝐯𝐢𝐭𝐢 𝐬𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐝𝐮𝐜 𝐩𝐫𝐞𝐣𝐮𝐝𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢𝐢 𝐭𝐚𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐨𝐛𝐭𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐀𝐯𝐢𝐳𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐬𝐚𝐮 Atestatului si Raportului privind Protectia la Explozie

Pentru a evita riscul unei explozii și de a oferi siguranța angajaților, ariile periculoase trebuie clasificate în zone, în funcție de frecvența apariției și durata prezenței unei atmosfere explozive gazoase sau de praf. Această documentație este necesară pentru obținerea Atestatului și Raportului privind Protecția la Explozie.

În calitate de companie autorizată INSEMEX – GANEx, E.C.P.M.C vă oferă o gamă diversă de servicii specifice, conform normativului NEX01-06 ce are ca scop dezvoltarea unei strategii de identificare și diminuare a atmosferelor cu potențial exploziv.

Principalele avantaje dacă lucrezi cu noi:

  • Intri în legalitate cu costuri reduse
  • Scapi de stresul controalelor
  • Rămâi cu banii în buzunar
  • Poți folosi banii economisiți în alte scopuri personale
  • Oferi siguranță afacerii tale, familiei și angajaților
  • Lucrăm noi pentru tine și câstigi timp pentru afacerea ta

Prețul începând de la
5.000 de lei

Completează acest formular și noi te vom contacta

S.C. E.C.P.M.C. – CONSULT & LEARNING S.R.L.

Întocmește documentația de obținere a Avizului și Autorizației privind Securitatea la Incendiu, proiectarea și execuția sistemelor de stingere a incendiilor, ventilare, evacuare fum și gaze fierbinți pe baza autorizațiilor Seria A, Nr. 7261, 7262, 7263 din data de 31.07.2017, pentru o perioadă nelimitată, emise de IGSU – Centrul Național pentru Securitate la Incendiu și Protecția Civilă, conform legislației în vigoare.

PARTENERI