𝐂𝐮𝐦 𝐬𝐚 𝐧𝐮 𝐢𝐭𝐢 𝐩𝐢𝐞𝐫𝐳𝐢 𝐚𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝟏𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐞𝐮𝐫𝐨? 𝐒𝐢𝐦𝐩𝐥𝐮! 𝐈𝐧𝐭𝐫𝐢 𝐢𝐧 𝐥𝐞𝐠𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐬𝐢 𝐞𝐯𝐢𝐭𝐢 𝐬𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐝𝐮𝐜 𝐩𝐫𝐞𝐣𝐮𝐝𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢𝐢 𝐭𝐚𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐨𝐛𝐭𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐀𝐯𝐢𝐳𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐬𝐚𝐮 𝐀𝐮𝐭𝐨𝐫𝐢𝐳𝐚𝐭𝐢𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐜𝐮𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐢𝐧𝐜𝐞𝐧𝐝𝐢𝐮

Întocmirea documentației tehnice necesare eliberării Avizului sau Autorizației ISU nu este un proces lipsit de obstacole, aceasta necesitând implicarea unor specialiști cu experiență.

Prin arhitecți autorizați, verificatori și ingineri de specialitate, E.C.P.M.C vă oferă servicii complete pentru intrarea în leglitate, conform legislației OMAI 129/2016. Aceasta include stabilirea riscurilor în cazul unui eventual incendiu, gradul de pericol și eventualele consecințe în cazul producerii unui asemenea eveniment.

Principalele avantaje dacă lucrezi cu noi:

  • Intri în legalitate cu costuri reduse
  • Scapi de stresul controalelor
  • Rămâi cu banii în buzunar
  • Poți folosi banii economisiți în alte scopuri personale
  • Oferi siguranță afacerii tale, familiei și angajaților
  • Lucrăm noi pentru tine și câstigi timp pentru afacerea ta

Prețul se va stabili în funcție de compexitate.

Completează acest formular și noi te contactăm pentru mai multe detalii

S.C. E.C.P.M.C. – CONSULT & LEARNING S.R.L.

Întocmește documentația de obținere a Avizului și Autorizației privind Securitatea la Incendiu, proiectarea și execuția sistemelor de stingere a incendiilor, ventilare, evacuare fum și gaze fierbinți pe baza autorizațiilor Seria A, Nr. 7261, 7262, 7263 din data de 31.07.2017, pentru o perioadă nelimitată, emise de IGSU – Centrul Național pentru Securitate la Incendiu și Protecția Civilă, conform legislației în vigoare.

PARTENERI